Informatie

handen_planten

Psychologische hulp voor kinderen en jeugdigen wordt vanaf 2015 door de gemeentes geregeld. Om in aanmerking te komen voor vergoede hulp,  heeft u een verwijzing nodig van een huisarts, kinderarts of een jeugdconsulent van de gemeente. De hulpverlening bij Praktijk Groei wordt alleen vergoed indien uw kind inwoner is van de gemeente Lansingerland.

U kunt ook zonder verwijzing bij Praktijk Groei terecht. De kosten zijn dan voor uw eigen rekening. Per sessie wordt er 95 euro in rekening gebracht. Op alle vormen van hulpverlening en diagnostiek zijn de algemene voorwaarden van toepassing. In deze voorwaarden wordt ook verwezen naar de privacyverklaring, klachtenprocedure en het klachtenformulier  en het kwaliteitsstatuut.

De wachttijd voor een intake is maximaal zes weken. Voor de actuele wachttijden kunt u bellen of het contactformulier gebruiken. Wanneer de wachttijd langer is dan zes weken gaat de praktijk tijdelijk dicht. U kunt contact opnemen met de jeugdconsulenten (14010). Zij kunnen u informeren over andere aanbieders.